top of page

Vacatures

Cordent B.V. zoekt een
CTS Customer Technical Support 
 

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en toe aan nieuwe ontwikkelingen in het dentale vakgebied, lijkt het jou leuk om in een gemengd gezelschap van vrouwelijke en mannelijke collega’s te werken?

Ben jij nauwkeurig, leergierig en hou jij van organisatiewerk en heb jij ook  plezier in het ondersteunen van klanten? En als jij ook nog gevoel hebt voor humor, dan ben jij misschien onze nieuwe leuke collega. Benieuwd naar deze baan?

Heb je ervaring als tandartsassistente en/of tandtechnische voorkennis, maar ben je meer van de organisatie en niet van aan de stoel zitten? Of ben je eraan toe om je ervaring op een andere manier te gebruiken dan het maken van tandtechnisch werk? Dan ben jij hier op de juiste plek!

Lees dan snel verder!

Wij zijn Cordent. Een energiek familiebedrijf met hart voor innovatie binnen de dentale branche. Wij bieden, verkoop en de begeleiding van producten, apparatuur en bijbehorende artikelen voor de dentale branche. In ons eigen productiecentrum produceren we halffabricaten voor tandtechnische laboratoria. De tandtechnische laboratoria (onze klanten) maken zelf het product af om te versturen naar de tandarts. We maken voornamelijk kronen, bruggen, splints en digitale protheses. Je zal onderdeel uitmaken van het team en hebt verschillende werkzaamheden. Door de vernieuwende technologieën in dit vak zijn we altijd vooruitstrevend bezig om processen aan te passen of te verbeteren. Hierin zijn we op zoek naar een collega. Ben jij enthousiast en sta je open om bij te leren? In deze veelzijdige functie word je ingezet op de verschillende vaardigheden. Ervaring is geen vereiste, maar wel een pré! De halffabricaten die ’s nachts gefreesd worden in onze machines, moeten in de middag (door jou) gecheckt worden om te worden verstuurd naar onze klanten. De werkzaamheden zullen, wanneer dit goed gaat, afwisselen met de activiteiten in de omschrijving.

Als customer technical support ben jij samen met je collega’s verantwoordelijk voor het dagelijkse checken van werk dat naar de klanten verzonden wordt. Daarnaast maak je deel uit van onze helpdesk en de frontoffice. Je communiceert met klanten en ondersteunt ze, zodat ze meegenomen worden in de nieuwe manier van werken in de digitale dentale branche. Tot slot help je klanten met problemen omtrent hun orders, zodat de klant altijd goed op de hoogte is in welke staat zijn werk verkeert. Je werkt samen met verschillende teams zodat we met z’n allen de klant een passend individueel product kunnen leveren. Hierbij leer je ook onze digitale software kennen en nemen we jou mee in de productieontwikkeling zodat je weet hoe een eindproduct eruit moet zien. Hierdoor bouw je kennis op, die je vervolgens ook kunt overbrengen aan onze klant. Dat betekent dat je vanaf de eerste stap kunt beoordelen hoe een juiste scan eruit moet zien tot aan het checken van de randafsluiting van het tandtechnische werk.

 

Tot je takenpakket hoort onder andere:

 

 • Telefonische support van dental designer, 3Shape TRIOS ondersteuning, online problemen oplossen;

 •  Het tandtechnische werk eind beoordelen op juistheid en checken met digitale bon;

 •  Ondersteunen en helpen van klanten via CTS helpdesk;

 •  Proactieve communicatie met je klant en goed overleg met je collega’s;

 •  Alle eerstelijns vragen beantwoorden aangaande orders of sales, andere vragen doorzetten naar desbetreffende team/collega;

 • Organisatie en sorteren van het werk en ervoor zorgen dat alles op tijd en volledig geleverd wordt;

 • Debiteuren en Crediteuren beheer;

 • Goed laten verlopen van dagelijkse werkzaamheden bij de frontoffice;

 

Gewenste vaardigheden:

 

 • Je beschikt over een logistieke of andere praktijkgerichte vaardigheden;

 • Je bent nauwkeurig en accuraat;

 • Je bent leergierig en hebt passie voor je werk;

 • Je bent flexibel en weet van aanpakken, juist op het moment dat klanten en collega’s daarom vragen;

 • Je kan zelfstandig werken, maar functioneert uitstekend in teamverband;

 • Je bent georganiseerd en je kunt prioriteiten stellen;

 • Je bent communicatief;

 • Je hebt of bent bereid om verdere uitdagingen te willen leren;

 

Wat wij bieden

​Wij bieden een prettige werkomgeving binnen een ervaren en vooruitstrevend bedrijf, met een informele werksfeer en een enthousiast en collegiaal team. 

 

Ben je enthousiast geworden van de bovenstaande functie omschrijving? Mail dan je motivatie en CV naar sabine@cordent.nl.
 

bottom of page