top of page

Digitale workflow

Digitale workflow

De complete digitale workflow bestaat uit een digitale scan in de chirurgie, een digitaal ontwerp in het laboratorium en de digitale vervaardiging in het productiecentrum. Geprinte of gefreesde afdrukken worden samen met de restauratie of andere benodigdheden aan het laboratorium geretourneerd voor afwerking.

Digitale Workflow.jpg
Cordent Production_O.png

In vergelijking met traditionele methodes maakt het digitale tijdperk het ons mogelijk om aanpassingen en restauraties met veel meer snelheid, precisie en kostenbesparing te vervaardigen. ​ De gebruikte technologie draagt bij aan een betere communicatie en relatie tussen patiënt, tandarts en laboratorium.

 

Flexibiliteit

Ons productiecentrum hanteert een open, flexibele benadering. Hierdoor is het voor klinische en/of technische partners mogelijk om ononderbroken te werken, zelfs als één gebruiker eerder digitaliseert dan de ander. Met een gedeeltelijk gedigitaliseerde workflow zijn er voor beide partijen namelijk al veel voordelen te ervaren, al levert een complete digitale workflow de meeste winst op voor iedereen.

Website-Cordent Logo_edited.png
bottom of page