Digitale workflow

Digitale workflow

De complete digitale workflow bestaat uit een digitale afdruk in de chirurgie, een digitaal ontwerp in het laboratorium en de digitale vervaardiging in het productiecentrum. Geprinte of gefreesde afdrukken worden samen met de restauratie of andere benodigdheden aan het laboratorium geretourneerd voor afwerking.

In vergelijking met traditionele methodes maakt het digitale tijdperk het ons mogelijk om aanpassingen en restauraties met veel meer snelheid, precisie en kostenbesparing te vervaardigen. ​ De gebruikte technologie draagt bij aan een betere communicatie en relatie tussen patiënt, tandarts en laboratorium.

 

Flexibiliteit

Ons productiecentrum Core3dcentres® hanteert een open, flexibele benadering. Hierdoor is het voor klinische en/of technische partners mogelijk om ononderbroken te werken, zelfs als één gebruiker eerder digitaliseert dan de ander. Met een gedeeltelijk gedigitaliseerde workflow zijn er voor beide partijen namelijk al veel voordelen te ervaren, al levert een complete digitale workflow de meeste winst op voor iedereen.

Neem contact op met Cordent

Wilt u een bestelling plaatsen of heeft u vragen over onze apparatuur, productie of producten? Of heeft u onze ondersteuning nodig? Neem gerust op elk moment contact met ons op!

Bel 0346 21 22 23  

of mail naar sales@cordent.nl

Naam: *

Email: *

Telefoon:

Bericht *

© Cordent - All Rights Reserved - algemene voorwaarden | Contact

Cordent B.V. Dierenriem 1 3738 TP Maartensdijk

  • LinkedIn - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • YouTube - White Circle
Cordent.png