top of page

Over ons

Anker 1

Wie wij zijn

Wij zijn Cordent. Een energiek familiebedrijf met hart voor innovatie binnen de dentale branche. Wij zijn de koploper op het gebied van een digitale workflow voor tandtechnici en tandartsen, en we bieden zowel de apparatuur, de productie als losse producten hiervoor aan.

Kortom, Cordent is hét adres voor een complete digitale workflow.

 

Ons team

Ons team bestaat uit 25 vakspecialisten, dat onder leiding van Sebastiaan Cornelissen graag alle vakkennis deelt met de klanten. Op professionele wijze helpen we onze klanten te digitaliseren en begeleiden we hen in de gehele digitale workflow.

Onze partners

Cordent werkt samen met de meest gerenommeerde merken om zo continu voorop te kunnen lopen binnen de dentale branche. Onze samenwerking gaat van een partnerschap in productontwikkeling tot aan geautoriseerd leverancier.

Onze vaste partners zijn 3Shape, Dental Direkt, Thommen Medical B.V., ASIGA en Smile Line.

Samenwerken?

Stuur een mail naar sales@cordent.nl of bel ons op (0)346 21 22 23.

Schermafbeelding 2018-11-28 om 10.21.41.
3Shape logo blue_red pyramid.png
Dental-Direct-Logo-280x280.png
TM_Logo.png
smileline-logo_1.png
Asiga-Logo.png
Freesmaschine op een rij.jpg
Asiga printers op een rij 3.jpg
Asiga printers op een rij 3.jpg

De complete digitale workflow bestaat uit een digitale scan in de chirurgie, een digitaal ontwerp in het laboratorium en de digitale vervaardiging in het productiecentrum. Geprinte of gefreesde afdrukken worden samen met de restauratie of andere benodigdheden aan het laboratorium geretourneerd voor afwerking.

bottom of page